Behandlinger

Book en tid


BehandlingerFodbehandlinger


Almindelig fodbehandling
(Op til 60 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. nedgroede negle afhjælpes. Der afsluttes med negleolie, en passende creme og let massage.
375,-

Udvidet fodbehandling
(Op til 75min) Dette er en udvidet og længere fodbehandling til dig som har meget hård hud, mange hælrevner eller mange ligtorne. Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. nedgroede negle afhjælpes. Der afsluttes med negleolie, en passende creme og let massage.
425,-

Del fodbehandling
(Op til 30 min) Denne behandling er til dig der enten ønsker at få beskåret let hård hud, få klippet, slebet og renset neglene, eller har op til 4 ligtorne der skal beskæres. Er der mere end forventet og tiden overskrides, vil prisen være 375,-
225,-

Fodbehandling med massage
(Op til 90 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. nedgroede negle afhjælpes. Herefter gives der en dejlig massage af dine fødder og underben. Du kan se frem til følelsen af lethed. Massagen forbedre blodgennemstrømningen og dine muskler bliver afspændt.
500,-

Luksus fodbehandling med peeling og massage
(Op til 90 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. nedgroede negle afhjælpes. Herefter gives der en dejlig massage og peeling af dine fødder og underben. Du kan se frem til bløde fødder og følelsen af lethed. Massagen forbedre blodgennemstrømningen og dine muskler bliver afspændt.
550,-

Fodbehandling m. Gel lak
(Op til 90 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. fortykkede og nedgroede negle afhjælpes. Der bliver lagt en rigtig flot gel lak som holder i op til 8 uger. Der afsluttes med negleolie, en passende creme og let massage.
550,-

Fodbehandling m. fransk gel lak
(Op til 90 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. fortykkede og nedgroede negle afhjælpes. Der bliver lagt en rigtig flot fransk gel lak som holder i op til 8 uger. Der afsluttes med negleolie, en passende creme og let massage.
600,-

Fodbehandling + aftagning af lak + ny gel lak
600,-

Fodmassage 20 min
Du starter med et dejlig urtefodbad, hvorefter du kan nyde en skøn massage af underben og fødder.
150,-

Fodmassage m. peeling 30 min
Du starter med et dejligt urtefodbad, hvorefter du får massage af fødder og underben. Herefter får fødder og underben en skøn peeling der fjerner døde hudceller og huden bliver dejlig blød. Der afsluttes med creme og massage.
200,-

Vorte ifb fodbehandling
125,-

Vortebehandling
Vorterne beskæres og behandles med vortemiddel eller frys. Efter 7-10 dage skal vorten behandles igen. Oftes skal der 3-4 gange til før vorten er væk. Men det kan også tage længere tid. Ved forbindelse med fodbehandling er prisen 125,- første gang.
175,-

Bøjlebehandling
Dette kan være en god løsning hvis du gentagende eller konstant lider af nedgroet negle.
150,-

Akut nedgroet negl
225,-

Konfirmand 2021


Gel lak negle (konfirmand)
Tilbudet er for konfirmander 2021
260,-

Lash lift og gel lak negle (Konfirmand)
Tilbudet gælder for konfirmander 2021
550,-

Lash lift med farve
320,-

Negle


Manicure m. gel lak hel farve
(60 min) Her bliver dine negle filet til i den ønskede form og der bliver fjernet neglebånd, hvorefter der bliver lagt en base, 2 lag af en ønskede farve og en top coat. Hver lag bliver hærdet under uv/led lys hvilken gør at det holder op til 3 uger og forbliver flot og blankt. Der afsluttes med negleolie.
325,-

Manicure med gel lak og nail art
(75 min) Er du i tvivl om du skal have hel farve eller et negle design/mønster, så vælg denne da der er sat ekstra tid af. Her bliver dine negle filet til i den ønskede form og der bliver fjernet neglebånd, hvorefter der bliver lagt en base, farve, evt design og en top coat. Hver lag bliver hærdet under uv/led lys hvilken gør at det holder op til 3 uger og forbliver flot og blankt. Der afsluttes med negleolie.
375,-

Manicure m. Fransk gel lak
(75 min) Her bliver dine negle filet til i den ønskede form og der bliver fjernet neglebånd, hvorefter der bliver lagt en base, bundfarve og den hvide kant og en top coat. Hvert lag bliver hærdet under uv/led lys hvilken gør at det holder i op til 3 uger og forbliver flot og blankt. Der afsluttes med negleolie.
375,-

Manicure uden lak med collagen handske
(30 min) Kollagen handsker er beriget med kollagen og argan olie som er utrolig fugtgivende, hvilket efterlader hænderne silkebløde og ungdommelige, samt sikre neglene bliver glansfulde og smukke. De er beriget med nøgleingredienser for at give dine hænder den ernæring, de har brug for. Spidserne af handskerne kan tages af, så imens du sidder med den på files dine negle til, der fjernes neglebånd og neglene poleres let.
200,-

Aftagning af gel lak + ny manicure lak hel farve
(75 min)
375,-

Aftagning af lak + ny fransk gellak
425,-

Aftagning af lak+ny+nail art
400,-

Forlængelse af 1 negl
Der forlænges op til 1 cm, med en tyk base. Ligner og føles som sin egen negl.
25,-

Forlængelse af 2 negle
Der forlænges op til 1 cm, med en tyk base. Ligner og føles som sin egen negl.
40,-

Forlængelse af 3 negle
Der forlænges op til 1 cm, med en tyk base. Ligner og føles som sin egen negl.
60,-

Forlængelse af 4 eller alle negle inkl. gel lak
Der forlænges op til 1 cm, med en tyk base. Ligner og føles som sin egen negl.
525,-

Pedicure m. gel lak
(45 min) Tåneglene klippes, slibes og rengøres for neglebånd, hvorefter der ligges en flot lak, der skal hærde under uv lys, holder i op til 6-8 uger
325,-

Pedicure m. gel lak og collagen maske
Kollagen sokker er beriget med kollagen og argan olie som er utrolig fugtgivende, hvilket efterlader fusserne silkebløde og ungdommelige, samt sikre neglene bliver glansfulde og smukke. De er beriget med nøgleingredienser for at give dine fødder den ernæring, de har brug for. Spidserne kan aftages så du imens kan få lavet pedicure samt en fin lak på.
370,-

Pedicure m. fransk gel lak
(60 min)
375,-

Aftagning af gel lak + ny pedicure gel lak
375,-

Aftagning af gel lak
(30 min)
50,-

Lash & brow lift


Lash el. Brow lift m. farve inkl. kur
(60 min) Lash lift med farve gør behandlingen mere tydelig når der ikke bruges mascara. Et semi-permanent vippebuk, som er til dig, der ønsker at få dine naturlige vipper, til at se længere og mere voluminøse ud. Eller hvis dine vipper er nedad gående er dette også en rigtig god løsning. Holder i op til 6-8 uger. Brow lift er for alle, både dig med fyldige bryn og dig med tynde bryn. Dine bryn bliver formet i ens retning, bliver mere fyldige og de får en rigtig fin form. Med farve bliver dine bryn mere markeret. Brow lift holder i op til 5-6 uger.
390,-

Lash el. Brow lift uden farve inkl. kur
(45 min)
325,-

Lash & brow lift m. farve inkl. vippe/bryn kur
(60 min)
650,-

Lash & brow lift uden farve inkl. vippe/bryn kur
(60 min)
550,-

Vipper & bryn


Vippe eller bryn farve
(15 min)
130,-

Retning af bryn m. voks eller pincet
(30 min)
150,-

Retning af bryn m. farve
(30 min)
200,-

Vippe & bryn farve m. ret
(30 min)
250,-

Voks behandlinger


Voks hele ben
Voks af både underben og lår. (Ikke bikinilinje) Dine hår skal minimum være 4mm
275,-

Voks af bikinilinje (udenfor trussekanten)
Dine hår skal min. være 4mm
100,-

Voks hele ben + bikinilinje (udenfor trussekant)
Dine hår skal min. være 4mm
320,-

Voks underben
Dine hår skal min. være 4mm
200,-

Voks af overlæbe
80,-

Voks af overlæbe og bryn m. Farve
250,-

Voks på siden af kinden
80,-

Voks af overlæbe og kind
130,-

Voks af hage og overlæbe
130,-

Voks overlæbe, kind og bryn med farve
290,-

Voks af hage
100,-

Voks af overlæbe, hage og bryn med farve
300,-

Voks af hage, overlæbe og kind
200,-

Voks hele ansigt (bryn, overlæbe, hage og kind)
340,-

Voks af armhuler
150,-

Voks af underben og armhuler
Dine hår skal min. være 4mm
300,-

Voks hele ben og armhuler
Dine hår skal min. være 4mm
350,-

Voks af ryg
Dine hår skal min. være 0,4mm
250,-

Voks af næsebor el. øre
Udføres både på mænd og kvinder
80,-

Voks af næse og øre
100,-
Single eyelash extensions
(120 min) Single lashes giver et rigtig fint og naturligt look. Vi snakker sammen om hvilket længde og look du ønsker. VIGTIG at vide inden og efter:  - Du skal ankomme uden mascara, sider der rester af mascara hæfter vippen på det i stedet for på din egen vippe og vil derfor ikke holde. - Du må ikke gå i svømmehallen, dampbad/langt bad, eller få vand på vipperne minimum 24 timer efter påsætning. Da dette vil opløse limen. - Du skal vaske/rengøre dine vipper dagligt med en oliefri makeup fjerner. Dette er med til at dine vipper holder i længere tid, og du undgår at søvn osv hober sig op. Alt makeup, cremer osv der er olie i, gør at dine vipper holder kortere tid, derfor skal du bruge oliefri produkter rundt omkring øjnene.
600,-
2 ugers opfyldning af single vipper
Ved denne behandling på ca 1 time må der højest være gået 2 uger fra sidste påsætning Er der gået mere end 2 uger er det 3 ugers opfyldning du skal bestille tid til.
350,-
3 ugers opfyldning af single vipper
Ved denne behandling må det højest være 3 uger siden sidste opfyldning
400,-
Hybrid eyelash extensions
(150 min) Dette er for dig der ønsker et lidt mere fyldigt look. Her er det en blanding af single lashes og tynde fine håndlavede buketter. VIGTIG at vide inden og efter:  - Du skal ankomme uden mascara, sider der rester af mascara hæfter vippen på det i stedet for på din egen vippe og vil derfor ikke holde. - Du må ikke gå i svømmehallen, dampbad/langt bad, eller få vand på vipperne minimum 24 timer efter påsætning. Da dette vil opløse limen. - Du skal vaske/rengøre dine vipper dagligt med en oliefri makeup fjerner. Dette er med til at dine vipper holder i længere tid, og du undgår at søvn osv hober sig op. - Alt makeup, cremer osv der er olie i, gør at dine vipper holder kortere tid, derfor skal du bruge oliefri produkter rundt omkring øjnene.
700,-
2-3 Ugers opfyldning hybrid vipper

400,-
3-4 Ugers opfyldning hybrid vipper

450,-
Volume eyelash extensions
(180min) Dette er for dig der ønsker et meget fyldigt look. Her bliver der påsat en lille håndlavet buket på hver af dine egne vipper. VIGTIG at vide inden og efter:  - Du skal ankomme uden mascara, sider der rester af mascara hæfter vippen på det i stedet for på din egen vippe og vil derfor ikke holde. - Du må ikke gå i svømmehallen, dampbad/langt bad, eller få vand på vipperne minimum 24 timer efter påsætning. Da dette vil opløse limen. - Du skal vaske/rengøre dine vipper dagligt med en oliefri makeup fjerner. Dette er med til at dine vipper holder i længere tid, og du undgår at søvn osv hober sig op. - Alt makeup, cremer osv der er olie i, gør at dine vipper holder kortere tid, derfor skal du bruge oliefri produkter rundt omkring øjnene.
800,-
2-3 Ugers opfyldning volume vipper

450,-
3-4 Ugers opfyldning volume vipper

500,-
Aftagning af eyelash extensions
(30 min)
150,-
 
Åbningstider


 
Mandag 08:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 15:00
Torsdag Lukket
Fredag 08:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 
Er der ikke kunder i klinikken er jeg der muligvis ikke.
Så ring gerne inden du kommer forbi, så du ikke går forgæves.En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk