Behandlinger

Book en tid


BehandlingerFodbehandlinger


Almindelig fodbehandling
(Op til 60 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. nedgroede negle afhjælpes. Der afsluttes med negleolie, en passende creme og let massage.
385,-

Udvidet fodbehandling
(Op til 75min) Dette er en udvidet og længere fodbehandling til dig som har meget hård hud, mange hælrevner eller mange ligtorne. Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. nedgroede negle afhjælpes. Der afsluttes med negleolie, en passende creme og let massage.
450,-

Del fodbehandling
(Op til 30 min) Denne behandling er til dig der enten ønsker at få klippet, slebet og renset neglene, eller har et par ligtorne der skal beskæres. Er der mere end forventet og tiden overskrides, vil prisen være 385,-
235,-

Luksus fodbehandling med peeling og massage
(Op til 90 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. nedgroede negle afhjælpes. Herefter gives der en dejlig massage og peeling af dine fødder og underben. Du kan se frem til bløde fødder og følelsen af lethed. Massagen forbedre blodgennemstrømningen og dine muskler bliver afspændt.
570,-

Fodbehandling med massage
(Op til 90 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. nedgroede negle afhjælpes. Herefter gives der en dejlig massage af dine fødder og underben. Du kan se frem til følelsen af lethed. Massagen forbedre blodgennemstrømningen og dine muskler bliver afspændt.
525,-

Fodmassage 20 min
Du starter med et dejlig urtefodbad, hvorefter du kan nyde en skøn massage af underben og fødder.
170,-

Fodmassage m. peeling 30 min
Du starter med et dejligt urtefodbad, hvorefter du får massage af fødder og underben. Herefter får fødder og underben en skøn peeling der fjerner døde hudceller og huden bliver dejlig blød. Der afsluttes med creme og massage.
220,-

Vortebehandling
Vorterne beskæres og behandles med vortemiddel eller frys. Efter 7-10 dage skal vorten behandles igen. Oftes skal der 3-4 gange til før vorten er væk. Men det kan også tage længere tid. Ved forbindelse med fodbehandling er prisen 125,- første gang.
175,-

Vorte ifb. m. fodbehandling
125,-

Bøjlebehandling pr. tå
Skriv i kommentar feltet hvis det er mere end en bøjle. Dette kan være en god løsning hvis du gentagende eller konstant lider af nedgroet negle. Der ligges en Composit bøjle, som er en masse der hærder under uv lys. Den vokser med din negl ud og derved ændre neglens form, så den ikke er nedgroet.
150,-

Akut nedgroet negl
175,-

Nedgroet negl med bøjlebehandling
275,-

Fodbehandling m. gel lak


Fodbehandling m. Gel lak
(Op til 90 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. fortykkede og nedgroede negle afhjælpes. Der bliver lagt en rigtig flot gel lak, der skal hærde i led lys, som holder i op til 8 uger. Der afsluttes med negleolie, en passende creme og let massage.
570,-

Fodbehandling m. fransk gel lak
(Op til 90 min) Du starter med et dejligt blødgørende fodbad med urtesalt. Der beskæres hård hud, hælrevner, og evt. ligtorne, og der slibes godt efter. Neglene klippes, slibes, og renses godt op. Evt. fortykkede og nedgroede negle afhjælpes. Der bliver lagt en rigtig flot fransk gel lak, der skal hærde i led lys, som holder i op til 8 uger. Der afsluttes med negleolie, en passende creme og let massage.
620,-

Fodbehandling + aftagning af lak + ny gel lak
(op til 90 min)
620,-

Fodbehandling + aftagning af lak + fransk lak
(Op til 90 min)
670,-

Aftagning af lak ifb. m. fodbehandling
Vælg denne hvis du har gel lak der skal tages af og ikke skal have ny på.
50,-

Manicure & pedicure


Reparation af negl
50,-

Gele negle model
250,-

Manicure m. gel lak hel farve
(60 min) Her bliver dine negle filet til i den ønskede form og der bliver fjernet neglebånd, hvorefter der bliver lagt en base, 2 lag af den ønskede farve og en top coat. Hvert lag bliver hærdet under led lys hvilket gør at det holder i op til 3-4 uger og forbliver flot og blankt. Der afsluttes med negleolie.
340,-

Manicure med gel lak og nail art
(75 min) Er du i tvivl om du skal have hel farve eller et negle design/mønster, så vælg denne da der er sat ekstra tid af. Her bliver dine negle filet til i den ønskede form og der bliver fjernet neglebånd, hvorefter der bliver lagt en base, farve, evt design og en top coat. Hvert lag bliver hærdet under led lys, hvilket gør at det holder i op til 3-4 uger og forbliver flot og blankt. Der afsluttes med negleolie.
395,-

Manicure m. Fransk gel lak
(75 min) Her bliver dine negle filet til i den ønskede form og der bliver fjernet neglebånd, hvorefter der bliver lagt en base, bundfarve og den hvide kant og en top coat. Hvert lag bliver hærdet under led lys hvilken gør at det holder i op til 3-4 uger og forbliver flot og blankt. Der afsluttes med negleolie.
395,-

Manicure uden lak
200,-

Aftagning af gel lak + ny manicure lak hel farve
(75 min)
390,-

Aftagning af gellak + ny fransk gellak
445,-

Aftagning af lak + ny lak + nail art
445,-

Forlængelse af 1 negl
Der forlænges op til 1 cm, med en tyk base. Ligner og føles som sin egen negl.
25,-

Forlængelse af 2 negle
Der forlænges op til 1 cm, med en tyk base. Ligner og føles som sin egen negl.
40,-

Forlængelse af 3 negle
Der forlænges op til 1 cm, med en tyk base. Ligner og føles som sin egen negl.
60,-

Forlængelse af 4 eller alle negle inkl. gel lak
Der forlænges op til 1 cm, med en tyk base. Ligner og føles som sin egen negl.
525,-

Pedicure m. gel lak
(45 min) Tåneglene klippes, slibes og rengøres for neglebånd, hvorefter der ligges en flot lak, der skal hærde under led lys, holder i op til 6-8 uger
340,-

Pedicure m. fransk gel lak
(60 min)
390,-

Aftagning af gel lak + ny pedicure gel lak
390,-

Aftagning af gel lak
(30 min) Ved denne behandling fjernes kun lakken.
100,-

Aftagning af gellak m. manicure
Lakken slibes af, hvorefter neglene bliver filet til og renset for neglebånd osv. Afsluttes med negleolie.
250,-

Lash lift & brow lamination


Lash lift m. farve
(60 min) Et semi-permanent vippebuk, som er til dig, der ønsker at få dine naturlige vipper, til at se længere og mere voluminøse ud. Eller hvis dine vipper er nedad gående er dette også en rigtig god løsning. Holder i op til 6-8 uger. Lash lift med farve gør behandlingen mere tydelig når der ikke bruges mascara.
400,-

Lash lift u. farve
(45 min)
350,-

Brow Lamination m. farve og ret
Brow lamination er for alle, både dig med fyldige bryn og dig med tynde bryn. Dine bryn bliver permanent formet i samme retning, bliver mere fyldige og de får en rigtig fin form. Med farve bliver dine bryn mere markeret. Brow lamination holder i op til 5-6 uger.
400,-

Brow Lamination u. farve m. ret
350,-

Lash lift & brow lamination m. farve
(60 min)
700,-

Lash lift & brow lamination u. farve
(60 min)
600,-

Vipper & bryn


Vippe eller bryn farve
(15 min)
130,-

Retning af bryn m. voks eller pincet
(30 min)
150,-

Retning af bryn m. farve
(30 min)
200,-

Vippe & bryn farve m. retning
(30 min)
250,-

Voks behandlinger


Voks hele ben
Voks af både underben og lår. (Ikke bikinilinje) Dine hår skal minimum være 4mm
275,-

Voks af bikinilinje (udenfor trussekanten)
Dine hår skal min. være 4mm
100,-

Voks hele ben + bikinilinje (udenfor trussekant)
Dine hår skal min. være 4mm
320,-

Voks underben
Dine hår skal min. være 4mm
200,-

Voks af overlæbe
80,-

Voks på siden af kinden (bakkenbarter)
80,-

Voks af overlæbe og kinder (bakkenbarter)
130,-

Voks af hage og overlæbe
130,-

Voks af hage
100,-

Voks af hage, overlæbe og kinder (bakkenbarter)
200,-

Voks af armhuler
150,-

Voks af underben og armhuler
Dine hår skal min. være 4mm
300,-

Voks hele ben og armhuler
Dine hår skal min. være 4mm
350,-

Voks af ryg
Dine hår skal min. være 0,4mm
250,-

Voks af næsebor el. øre
80,-

Voks af næsebor og øre
130,-
Single eyelash extensions
(120 min) Single lashes giver et rigtig fint og naturligt look. Vi snakker sammen om hvilket længde og look du ønsker. VIGTIG at vide inden og efter:  - Du skal ankomme uden mascara, sider der rester af mascara hæfter vippen på det i stedet for på din egen vippe og vil derfor ikke holde. - Du må ikke gå i svømmehallen, dampbad/langt bad, eller få vand på vipperne minimum 24 timer efter påsætning. Da dette vil opløse limen. - Du skal vaske/rengøre dine vipper dagligt med en oliefri makeup fjerner. Dette er med til at dine vipper holder i længere tid, og du undgår at søvn osv hober sig op. Alt makeup, cremer osv der er olie i, gør at dine vipper holder kortere tid, derfor skal du bruge oliefri produkter rundt omkring øjnene.
600,-
2 ugers opfyldning af single vipper
Ved denne behandling på ca 1 time må der højest være gået 2 uger fra sidste påsætning Er der gået mere end 2 uger er det 3 ugers opfyldning du skal bestille tid til.
350,-
3 ugers opfyldning af single vipper
Ved denne behandling må det højest være 3 uger siden sidste opfyldning
400,-
Hybrid eyelash extensions
(150 min) Dette er for dig der ønsker et lidt mere fyldigt look. Her er det en blanding af single lashes og tynde fine håndlavede buketter. VIGTIG at vide inden og efter:  - Du skal ankomme uden mascara, sider der rester af mascara hæfter vippen på det i stedet for på din egen vippe og vil derfor ikke holde. - Du må ikke gå i svømmehallen, dampbad/langt bad, eller få vand på vipperne minimum 24 timer efter påsætning. Da dette vil opløse limen. - Du skal vaske/rengøre dine vipper dagligt med en oliefri makeup fjerner. Dette er med til at dine vipper holder i længere tid, og du undgår at søvn osv hober sig op. - Alt makeup, cremer osv der er olie i, gør at dine vipper holder kortere tid, derfor skal du bruge oliefri produkter rundt omkring øjnene.
700,-
2-3 Ugers opfyldning hybrid vipper

400,-
3-4 Ugers opfyldning hybrid vipper

450,-
Volume eyelash extensions
(180min) Dette er for dig der ønsker et meget fyldigt look. Her bliver der påsat en lille håndlavet buket på hver af dine egne vipper. VIGTIG at vide inden og efter:  - Du skal ankomme uden mascara, sider der rester af mascara hæfter vippen på det i stedet for på din egen vippe og vil derfor ikke holde. - Du må ikke gå i svømmehallen, dampbad/langt bad, eller få vand på vipperne minimum 24 timer efter påsætning. Da dette vil opløse limen. - Du skal vaske/rengøre dine vipper dagligt med en oliefri makeup fjerner. Dette er med til at dine vipper holder i længere tid, og du undgår at søvn osv hober sig op. - Alt makeup, cremer osv der er olie i, gør at dine vipper holder kortere tid, derfor skal du bruge oliefri produkter rundt omkring øjnene.
800,-
2-3 Ugers opfyldning volume vipper

450,-
3-4 Ugers opfyldning volume vipper

500,-
Aftagning af eyelash extensions
(30 min)
150,-
 
Åbningstider


 
Mandag 12:00 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 15:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 
Er der ikke kunder i klinikken er jeg der muligvis ikke.
Så ring gerne inden du kommer forbi, så du ikke går forgæves.En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk